Ønsker du og din partner å vekke forholdet litt ekstra opp med en ekstra intim og spennende date? Da har du kommet til rett sted. Her skal vi gi deg 3 tips til noen fantastiske dater som vil gjøre underverker for forholdet. Vi oppfordrer deg til å ta utgangspunkt i disse tipsene, og gjøre dem så personlige og intime du ønsker for å få den perfekte date med din kjære.

Strømstans

Når du har en rekke husarbeid som skal gjøres er det ikke veldig morsomt at strømmen går. Skal du derimot arrangere en romantisk og intim date kan en hjemmelaget strømstans kanskje være akkurat det som setter den riktige stemningen. Slå av alt av lys, tenn en rekke stearinlys og fyr opp i peisen. Husk også å legge mobilen til side slik at den ikke får dra oppmerksomheten din bort fra partneren din. Skulle stevnemøtet gå skikkelig bra kan du gjerne lure frem et leketøy eller to når dere fortsetter inn på soverommet. Med en satisfyer vil kvelden bli helt komplett.

Lærerikt

Et velkjent problem er kranglene som fort kan oppstå når to personer i et parforhold skal forsøke å lage ting, eller bygge ting sammen. Dette oppstår ofte fordi man gjerne ikke har kunnskapen som trengs i bakhånd. Det kan være en utrolig sammenknyttende opplevelse å lære noe nytt sammen. Ta derfor din kjære med på et kurs hvor dere kan lære noe helt nytt, og lage spennende minner sammen. Gjør noe helt annerledes enn det dere pleier! Gå på spanskkurs, swingkurs eller hagekurs, og bli bedre kjent med hverandre samtidig som dere lærer noe helt nytt.

Hotell-date

Lite er så romantisk og innbydende som en deilig natt på hotell. Her er det ingen klesvasker som venter, ingen gulver som skal vaskes og ingen mat som skal lages. På et hotellrom er det rett og slett ingen plikter som venter, og du kan gi deg selv helt og holdent til din partner. La kvelden starte med en deilig middag på en god restaurant, og ta gjerne et par glass i hotellbaren før turen går videre opp på hotellrommet. Når morgenen kommer, er det bare å ta turen ned til hotellets restaurant for en deilig frokost og en varm kopp kaffe. Hjemme venter kanskje unger, plikter og husarbeid, men her er det bare du og din partner som gjelder. Nyt øyeblikket!