Solskinns-boller er det beste som fins, enten man tar dem til lunsj eller dessert. Dette er søt vaniljekrem dyppet i gjærbakst med melis over. En herlig kombinasjon som både stiller sulten og smaker vidunderlig deilig. Ofte får man dem i tre-pakning på bensinstasjonen, men nå skal du lære deg å lage dem selv. Kanskje en regnfull dag der alt er grått, da hjelper det å bake solskinns-boller til hele gjengen.

Oppskrift på Solskinns-boller

Vi synes det å starte med solskinns-boller passer utmerket for hvilken som helst dag. Enten man har en deilig fridag, er syk og går hjemme eller bare er fysen på noe godt. Bland nå smeltet smør med melken og gjæret. Det hele skal være luka når du heller i melet. Tilsett sukker og kardemomme i en deilig bakst. La det bli igjen en del hvetemel til deigen har hevet og kna inn resten. LA de etterheve og lag plass til en dæsj deilig vaniljekrem. Stek nå hele brettet på 220 grader i 15-20 minutter.

Sol deg i gevinster og la håpet leve

Velkomstbonuser er i støtet som aldri før, og man bør være vel vitende om at gevinster kommer med omsetningskrav på minimum 40X. Det gjør lite når man kan velge sjansene fra https://www.norgekasino.com sitt utrolige utvalg spenstige gambling-sites. Når solskinns-bollene har fått avkjølt seg nok, kan du sette spinneren på automatisk og de spinner av gårde mot null. Men fortvil ikke, bollene gir en følelse av gevinst uansett.

De skal selvfølgelig danderes med melisglasur. Det er ganske så enkelt å få til. Man tar en klunk med melis og vann og rører til det blir en jevn blanding. Lag en trakt av bakepapir og sprut ut det hvite limet utover bollene slik at det hele smaker fortreffelig.

Unn deg godsaker

Det er ikke bare en oppfordring men også en ordre. Det kan være godt å vite at man skal være forsiktig med penger og kostholdet for den saks skyld, men et liv uten gleder er et tapt liv. Solskinns-boller kan bli helt andre boller om man spinner de riktige kombinasjonene på spilleautomaten eller får inn en rekke med odds-baserte bonger.

Når det er sagt så er spill vanedannende og ikke lurt å overdrive. Akkurat som solskinns-bollene det alltid sunt med dem en gang i blant. Kanskje til helgen eller en gang i måneden? Kanskje har dere en tradisjon for solskinns-boller på våren eller på sene høst-kvelder hva vet jeg. Kanskje blir denne runden den avgjørende!