Vi kjenner alle til de klassiske spilleautomatene fullstappet med fruktsymboler. For de fleste av oss er nok ikke disse kjent som spilleautomater engang, men heller enarmede banditter. Mange gnidde hendene sammen før de dro i spaken, og håpet febrilsk på en gevinst. 

Av spilleautomater som bruker frukt som symboler, så var det nok få som fikk vann i munnen. Men den dag i dag har spilleautomatene utviklet seg dithen at de også inneholder en rekke andre matsymboler. Du trenger ikke se lengre enn til noen av de beste norske casino online for å finne spilleautomater som gjør at du sikler etter mer enn gevinster!

Vi skal i denne artikkelen se nærmere på noen av de spilleautomatene som nok fort blir satt på autoplay eller pause, slik at en kan gå i kjøleskap og tilfredsstille sulten!

Oktoberfest med øl, damer, og god mat!

Oktoberfest er kanskje en av de best kjente tradisjonene som har inntatt Norge over de siste tiårene. De færreste nordmenn aner hvorfor tyskerne feirer denne festivalen, men her i Nord sier vi ikke nei takk til øl, damer, og god mat. Spesielt sistnevnte er viktig for mange av oss.

Spilleautomaten ved samme navn, nemlig Oktoberfest, benytter blant annet matsymboler som bratwurst og kringler. Det kan få enhver til å sikle aldri så lite. Mens du spinner på denne automaten drømmer du nok allerede om at Oktober skal komme rett rundt hjørnet!

Mexicansk fest med sterk mat

Ønsker du å krydre opp spillene noe, så kan et par spinn på Mexican Cook være en god ide. Denne automaten bringer deg rett inn i det mexicanske kjøkkenet. Her er symbolene autentiske i henhold til det du ikke bare ville blitt servert på mexicansk restaurant, men også det en gjennomsnittlig mexicansk familie ville spist. 

Tomater, chili, og selvfølgelig uunnværlige nachos er en del av symbolene her. Spinner du på denne automaten, så er sjansene stor for at du ender opp med å spinne med en hånd, mens den andre dypper nachos chips i salsaen du har laget. Få ting er mer spennende enn mexicansk mat!

Reis til Østen med Sushi Bar

Noen ganger må en prøve noe helt nytt, og for mange blir dette sushi. Selv om fisken i mye av den sushien som spises rundt om i verden faktisk er norsk, så vil nok ikke mange uerfarne si at de stoler på det å spise rå fisk. Men jammen så godt sushi faktisk er, og kanskje skal du også prøve litt wasabi i samme slengen?

Sushi Bar 3D er en spilleautomat som bringer deg Østens kultur rett til skjermen din. Her består symbolene av sushiroller, rå fisk, grønnsaker, soyasaus, og wasabi, i tillegg til et par med spisepinner. Har du aldri brukt sistnevnte, så vil det være en god ide å teste ut denne opplevelsen!

Underholdning og mat går hånd i hånd

Det er liten tvil om at underholdning og mat går hånd i hånd. Ved hjelp av de ovennevnte spilleautomatene, så kan du nyte litt mer enn bare jakten på gevinster. Du kan nemlig bli inspirert til å forsøke både tysk, mexicansk, og japansk mat.

I tillegg til disse finnes det hundrevis av flere spilleautomater som spiller på diverse matkulturer, slik at det bare er å prøve seg frem og se hva som trigger sulten din!